Pieterman Chef Róbert

Pieterman

Pieterman * krokant van zeewier * creme van doperwt * parels van meiknol * kroepoek van mosselen * schuim van koolrabi


Fotograaf: Arnold Jansen

Omelet sibérienne

Omelet sibérienne van pure chocolade * ganache van witte chocolade en limoen * mouse van passievrucht * 'doffe glas' van karnemelk


Fotograaf: Arnold Jansen

Zeeduivel

In miso gemarineerde en geroosterde zeeduivel * schuim van avocado * krokante chorizo * zee venkel * groene chana


Fotograaf: Arnold Jansen

Coquilles

Coquilles * pancetta * kruiden * maïs * truffel aardappel


Fotograaf: Arnold Jansen

Kalf

Langzaam gegaarde en krokant gebakken kalfsnek * crème van pastinaak * chutney van vijgen * chips van aardpeer * 'frisse' bospeen * zoet en zure oesterzwam


Fotograaf: Arnold Jansen

Octopus

Sous vide gegaard octopus * crème van gefermenteerde knoflook * chorizo olie * gekonfijte citroen * geïmpregneerde meiknol


Fotograaf: Arnold Jansen