Het inzetten van een zzp-kok.

Het zal niet uw eerste keuze zijn om een zzp-kok in te zetten, je heb liever een personeel die in loondienst werkt.
Maar er zullen tijden zijn dat u weinig tot geen koks in de keuken heb staan en dat u verder wilt gaan met uw horecazaak, dan is het een goed idee om een zzp-kok in te zetten.


De voordelen van een zzp-kok zijn dat die na een korte rondleiding in uw keuken al veel zelfstandig aan de slag kan gaan wegens de vele kennis en ervaringen die een zzp-kok met zich mee draagt.
Andere voordelen zijn dat een zzp-kok zijn eigen koks kleding en messen heeft.
Ook betaalt u geen kosten zoals ziekte kosten en de vakantie uren.

U krijg een factuur van mij met daarop de gewerkte uren, de kilometers en eventueel parkeerkosten.


Wel wordt er met een modelovereenkomst gewerkt voor beide partijen met daarop duidelijke afspraken mocht er een lange en een fijne samenwerking komen.

                                                                                Diensten:

De tarieven die ik hieronder hanteer zijn  exclusief  21% btw, reiskostenvergoeding en parkeerkosten.

De  minimaal uren per dag is 6 uur, mocht er voor een paar uur zijn dan valt er over te bespreken.

 

- Zelfstandig werkend kok: vanaf  €37,50 per uur.
- Souschef: vanaf €45,00 per uur.

- Chef kok/adviseur: vanaf €52,50 per uur.

- Privé chef/catering:  is over te bespreken na aanleiding wat uw wensen zijn.

 

Als reiskostenvergoeding reken ik voor vervoer middels de auto vanaf €0,23 per kilometer  exclusief  21% btw, gemeten in ANWB routeplanner.

Parkeerkosten worden doorberekend.

Hou er ook rekening mee dat op de feestdagen extra kosten op de rekening worden gebracht van 50% per uur.


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.