OVER MIJ
Mijn naam is Robert van de Kolk, geboren op
2 oktober 1986 in Wageningen, Gelderland.
De reden dat ik kok ben geworden is dat ik een avond mens en een harder werker ben maar dat ik ook graag de gasten wil blij maken met mijn passie voor koken.
Ook dat de horeca mij veel heeft geleerd op gebied van proeven, kennis en ervaring.
Heb vele ervaringen opgedaan in de afgelopen 21 jaar in de horeca, de eerste 4 jaar als leerling-kok en de afgelopen 17 jaar als fulltime zelfstandig werkend kok en souschef waarvan in 2010 mijn diploma als leermeester behaald heb.
Ik ben een 38-jarige gemotiveerde, creatieve, hardwerkende en leergierige man die stressbestendig te werk gaat en op drukke momenten de rust goed kan bewaren.
Ik kan goed in teamverband werken en hou ook van humor.
Mijn ervaring zit hem niet alleen in mijn diploma’s, maar ook in mijn uitmuntende waren kennis.
Naast mijn werk heb ik van koken ook mijn hobby gemaakt, te denken aan veel experimenteren met smaken en texturen. Koken is voor mij een levensstijl.
Wanneer de gasten een mooie beleving ervaren ben ik pas tevreden.


